четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Желязко Гагов ще даде по-голяма самостоятелност на кметовете на кметства

Желязко Гагов отговаря на всички изисквания, за да бъде успешен кмет на община Панагюрище, убеден е Георги Александров, кмет на с.Бъта няколко мандата.  Желязко Гагов е сериозен млад човек, който иска да възстанови демокрацията в управлението на община Панагюрище и да даде по-голяма самостоятелност на кметовете на кметства. Авторитарното управление трябва да се смени. Хората на село Бъта заслужават уважение и обич. През изминалите два мандата кметът на Бъта Георги Александров  беше оставен като самотно дете. Сега хората на Бъта имат шанс да изпратят свой представител в Общинския съвет в лицето на една изключително дейна жена, която може и знае как да постига целите си. Това е Недка Кичукова. Хора като нея трябва да ги пращаме в оная сграда, дето се решават проблемите на хората.

Това каза Ясен Христов, кмет на община Панагюрище в мандат 1991-1995, в началото на предизборната среща на жители на Бъта с кандидати за общински съветници от Демократична България и независимия кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов.

Георги Александров, кмет на с.Бъта няколко мандата, по време на срещата с Недка Кичукова и Желязко Гагов
СНИМКА: Предизборен щаб

Недка Кичукова сподели с бътовци какво я е мотивирало  да се кандидатира  от Демократична България. Тя изтъкна, че една от причините е липсата на отношение на общинското ръководство през изминалите 12 години към хората в селата. Ние нямахме кмет на община, а кмет на Панагюрище. Нищо съществено не се промени за село Бъта. Само обещания и нищо, заяви тя и допълни: „И ние плащаме данъци, и ние искаме да ни е чисто. Не може само 2 пъти в месеца да се събира боклукът в селото. Чувствам се дискриминирана.

Недка Кичукова , кандидат за общински съветтник от Демократична Бълггария

Г-жа Кичукова даде висока оценка на председателя на общинската структура на Демократична България Благовест Гоцев за подбора на кандидат-съветници. Всички те са ЗА прозрачност и отчетност в работата на местната законодателна и изпълнителна власти. Трябва да има изнесени приемни по селата, на които хората да си казват мнението бе притеснение и да бъдат коректив на властта, подчерта Недка Кичукова.

Пред жителите на с.Бъта независимият кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов сподели акцентите в предизборната си програма, които ще дадат хоризонт за развитие за по-добро бъдеще на общия ни дом община Панагюрище. 

Гагов обясни какво за него означава ЗАЕДНО – един от приоритетите в програмата му. Като пример за заедност той  даде българското хоро, при което хората са хванати за ръка и се гледат открито в очите. За да се случват по-добри неща в общината, работата в екип за мен е много важна, каза независимият кандидат за кмет. Затова подавам ръка към Вас, за да направим заедно по-добро бъдеще за общия ни дом. Важна за мен е и прозрачността. Затова ще правя изнесени приемни по селата, обеща Гагов и сподели идеята си за социализация на крепостта Красен.

Дай едно рамо за водопровода и пътищата в селото, обърна се към Желязко Гагов жител на Бъта. Той изрази вярата си в успеха и пожела на бъдещия кмет здраве и благоденствие.

Пред избиратели на БСП Желязко Гагов представи своята визия за по-добро бъдеще на общия ни дом, ден преди да се срещне с жители на с.Бъта. Кандидатурата му като независим кандидат за кмет на община Панагюрище се подкрепя и от Демократична България, Продължаваме промяната, Има такъв народ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.