Водещи новини
Желязко Гагов стисна ръката на всеки баненец след срещата СНИМКИ: Предизборен щаб

Желязко Гагов пред жители на с.Баня: Нужна е прозрачност при изразходването на обществени средства

Община Панагюрище има шанса да избере кмет с широк поглед – един млад човек, който е постигнал много. Човек, който притежава всички добродетели.  Това бе част от кратката визитка за независимия кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов при срещата му с жители на село Баня тази вечер.  Срещата откри Ясен  Христов, член на 7-членния Инициативен комитет, издигнал кандидатурата на г-н Гагов.

Ясен Христов

За първи път някой, заявявайки се за кандидат, успява да събере такава политическа подкрепа, която обхваща почти целия политически спектър. Община Панагюрище се нуждае не от промяна, а от смяна на управлението в лицето на Желязко Гагов, заяви Ясен Христов, кмет на Общината в мандат 1991-1995.

Все повече се питам какво ще оставя след себе и най-щастлив съм се чувствал, когато съм помагал на хората. Затова вече искам да се фокусирам върху обществената дейност и да работя за обществени цели. Така накратко пред банци Желязко Гагов обоснова мотивацията си да се включи в надпреварата за управление на община Панагюрище. Той сподели накратко визията си развитие на общината, поставяйки принципа ЗАЕДНО на първо място. Акцентира върху ПРОЗРАЧНОСТТА при изразходване парите на данъкоплатеца, върху по-добрата среда и хоризонт за устойчиво развитие.

За село Баня независимият кандидат за кмет на община Панагюрище маркира решаване на проблеми като транспортната връзка на селото с общинския център и Пазарджик, чистотата и извозването на отпадъците, възстановяване на балнеолечението … Той повдигна темата за сигурността, подкрепата за съхраняване на традициите и обогатяване на културния живот… В предизборната ми програма са идеите на хората. Силно се надявам и от днешната среща да излязат добри предложения. За мен селата са много важни, подчерта Желязко Гагов. Той обеща вратите на общинския кмет да са винаги отворени за кметовете на кметства.

Даниела Куртакова, кандидат за общински съветник от „Демократична България“ в разговор с жители на с.Баня

На срещата с банци присъстваха и част от кандидатите за общински съветници от листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“. Един от тях е Даниела Куртакова, живееща над 10 години в с.Баня. Пред присъстващите тя произнесе слово, в което се обоснова защо се е кандидатирала и защо подкрепя Желязко Гагов за кмет на община Панагюрище.  Можем да бъдем щастливи само когато сме заедно, подчерта тя и призова: „Изберете си човек за работа“!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД получи високото отличие „Иновативно предприятие за 2023 г.“

Годишните награди на Съвета по иновации, дигитализация и нови технологии“ към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.