Водещи новини
СНИМКИТЕ са от фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

„Асарел-Медет“ АД с мисъл и за най-малките в Деня на околната среда

„Асарел-Медет“ и Центърът за подкрепа за личностно развитие проведоха съвместна кампания по случай Световния ден на околната среда.
Информационният център на „Асарел-Медет“ посрещна четвъртокласници от ОУ „Проф. Марин Дринов“ по повод Световния ден на околната среда, който отбелязваме на 5 юни. Традиционен партньор в тази инициатива е Центърът за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) в Панагюрище.
Учениците бяха посрещнати от инж. Мариела Джиджинкова, ръководител на отдел „Екология“, която им разказа защо е важно екологичното образование и как да пазим околната среда чиста не само днес, а във всеки един ден от живота си. Разговорът завърши с интересни въпроси за ползите от рециклирането, на които учениците отговориха с лекота.
Г-жа Надежда Оловенекова, старши учител по биология и здравно образование към ЦПЛР, изнесе увлекателна презентация за борбата със замърсяването с пластмаса. Директорът на Центъра г-жа Недялка Наплатанова поздрави децата и ги призова непременно да засадят своето цвете и семената на горска ягода, които всички участници в екоинициативата получиха в Информационния център на „Асарел-Медет“.
В края на часа четвъртокласниците, с класен ръководител г-жа Нели Крайчева, изработиха тематичен постер с послания, посветени на Деня на околната среда.
ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницаата на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

Общински съвет – Панагюрище ще заседава на 25 април с дневен ред от над 10 точки

Редовно заседание на Общински съвет – Панагюрище ще се УТРЕ, 25 април, (четвъртък) от 14:00 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.