Водещи новини
Моменти от детския празник на 1 юни 2016 г. СНИМКИ: архив на oshtepan.com

„Усмихни се с мен“ в Панагюрище на 1 юни – Ден на детето

Детски празник – „Усмихни се с мен“, организира Община Панагюрище за Деня на детето – 1 юни. Събитието ще започне в 17:30 часабъде на площад „20-ти април“. Куп изненади ще осигурят звездата на българската магия Шехерезада, невероятно комеди шоу на шеф Нанси от Монте Карло, балонно шоу и сценична анимация с кака Ива. Ще им и артисти на кокили, гости ще са животните-артисти на зоолога доц.Стоян Лазаров. Водещ на празничната програма ще бъде Бате Божо –  Божидар Попчев, съобщава сайтът на Община Панагюрище.

Доброто настроение  ще подсилват музикалните изпълнения на децата от Центъра за подкрепа за личностно развитие и танците на денс-формация „Олимпея“. Децата на община Панагюрище ще изпълнят „Танц с послание за мир“.

В цветни шатри на площада ще бъдат обособени Детски академии с различни занимания: моделиране с пластелин под ръководството на г-жа Пепа Машева; изработване на бижута под ръководството на г-жа Анна Гагова; рисунка на лица, ръководено от г-жа Вера Богоева; арт ателие на изкуствата, група занимания по интереси „Обичам те, ИИ“ под ръководството на г-н Нистор Хаинов.

Децата ще рисуват върху керамични фигури под ръководството на г-жа Наталия Терзиева, а красотата на рисуването с кана децата ще наблюдават с г-жа Петя Узунова. Общинският ученически парламент към Центъра за подкрепа за личностно развитие-Панагюрище също ще изненада приятно децата. Ще бъде изработена и най-дългата рисунка по инициатива на  ЛЕО КЛУБ – Панагюрище.

Централният площад на града ще се превърне в увеселителен парк, предлагащ забавления за малки и големи: детска въртележка, влакче, батути, балони, боксови круши и вкусотии.

 

Вижте още

Възстановка и празничен концерт в Панагюрище за 148 години от Априлската епопея

На 27 април с историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище 1876“ започнаха мероприятията, посветени …

Един коментар

  1. Маргрета колева

    Крайно време беше трудовата книжка да стане електронна,тъкмо няма опасност човек да изгуби нито ден трудов стаж,И да си наблюдава стриктно стажа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.