събота , 27 април 2024
СНИМКА е от videlina.bg

Наградиха участниците в конкурса за рисунка „Аз и детското полицейско управление“

Доброволци от детските полицейски управления (ДПУ) в област Пазарджик получиха награди за участието си в конкурс за детска рисунка на тема: „Аз и детското полицейско управление”, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР – Пазарджик. Тържествената церемония се проведе в заседателната зала на Областната дирекция на МВР. На нея присъстваха директорът на дирекцията старши комисар Иван Зеленков, координаторът на проекта за областта старши инспектор Мария Панайотова, доброволци от всички ДПУ в областта, полицейски служители, преподаватели и родители.
Старши комисар Зеленков поздрави присъстващите за усърдието, проявеното творчество и активното участие в конкурса, като изрази огромното си удовлетворение от творбите на всички доброволциСедемчленна комисия е направила обстоен преглед на всички рисунки и е избрала най-добрите творби. Класираните на първо, второ и трето място ще вземат участие в националния конкурс в столицата. Всички присъстващи деца от петте детски полицейски управления получиха грамоти и предметни награди.
От полицията припомнят, че през октомври 2022 година на територията на област Пазарджик започна отново дейността по Националната превантивна програма „Детско полицейско управление“. Това е четвъртата група от деца, която ще премине през двугодишно обучение. В рамките на региона участват общо 116 ученика от трети клас, обособени в пет детски полицейски управления – НУ „Никола Фурнаджиев“ – Пазарджик, ОУ „Проф. Марин Дринов“ – Панагюрище, СУ „Христо Ботев“ – Септември, ОУ „Христо Ботев“ – Велинград и ОУ „П. Р. Славейков” – Пещера. 

Вижте още

Обучителна визита в Норвегия по проекта „Активни граждани за енергийно независими общини”

От 17 до 20 април заместник-кметът на община Панагюрище инж.Стоян Бодуров е на обучителна визита …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.