четвъртък , 18 април 2024
Водещи новини
Логото на "Асарел-Медет" АД

Съобщение от Асарел-Медет“ АД

Уважаеми съграждани,

 „Асарел-Медет“ АД организира ежемесечни срещи със заинтересованата общественост във връзка с подготовката на

Доклад за постфактум оценка на въздействието върху околната среда на проект „Разширяване на промишлената площ на „Асарел-Медет” АД“

и оценка на въздействието върху околната среда на

инвестиционно предложение „Комплексен проект за развитие

на „Асарел-Медет“ АД до 2040 г.“.

Срещите ще се провеждат всеки последен понеделник от месеца                 от 17:30 ч. в Информационния център на „Асарел-Медет“АД                                                     на ул. „Георги Бенковски“ в гр. Панагюрище,                                                                                                        като първата от тях ще се състои на 24 април 2023 г.

По време на тези срещи можете да се срещнете с ресорни специалисти                  от дружеството, както и с представители на експертния екип,                                                     който извършва екологичната оценка.

Това е възможност да поставите свои актуални въпроси и да получите информация за текущия статус на процедурата.

Очакваме Ви!

За допълнителна информация за предстоящите срещи: Информационен център на „Асарел-Медет“АД в Панагюрище, всеки работен ден от 10 до 12 ч. и от 16 до 18 ч.

 

Вижте още

Разходка назад във времето направиха учениците от ОУ „20 април”

Изключително интересна разходка назад във времето представи днес Регионален клуб „Традиция“ – Панагюрище пред учениците …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.