четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини
Стефан Мирев СНИМКАТА е от сайта на ПП ГЕРБ

Стефан Мирев: За мен винаги е бил важен отделният човек и никога не съм делил хората по партийна принадлежност

Тази сряда, 12 април, президентът на РБългария Румен Радев свиква 49-ото Народно събрание. В неговия състав е Стефан Мирев от Панагюрище, избран преференциално от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ със завидните 5 212 гласа. На въпрос на oshtepan.com дали е очаквал толкова много избиратели да гласуват преференциално за него и с какви послания е стигнал до тях, Стефан Мирев отговори: „Това е петото ми участие в избори за Народно събрание и до момента винаги съм получавал преференциални гласове. Да са повече от 5000 обаче е изненада и за мен самия. Но смятам, че хората дават реална оценка на моето отношение към тях. За да спечелиш един човек, понякога е достатъчно дори само да го изслушаш, друг път да го окуражиш, да му дадеш съвет, да го накараш да усети, че не е сам с проблема си, че до себе си има човек, който е готов да му помогне. За мен най-важни са срещите очи в очи. Дълбоко се заблуждават онези кандидати за народни представители, които си мислят, че с няколко срещи по време на предизборната кампания и с няколко поста в социалните мрежи ще спечелят доверието на хората. Макар да съм част от партийна листа, за мен винаги е бил важен отделният човек и никога не съм делил по партийна принадлежност хората, които са ме търсили за съдействие.

Със семейството си живея в Панагюрище. Стремя се да бъда максимално близо до моите съграждани, да съм наясно с техните проблеми и да помагам с каквото мога.

В кампанията посочих и сега потвърждавам, че като народен представител ще продължавам да се боря за неосъществените неотложни ремонти в нашата област. Такъв е ремонтът на отсечката Панагюрище – Белица – Вакарел, ремонтът на моста на р. Марица в град Пазарджик, както и изграждането на Западния околовръстен път в областния град.

Надявам се разумът да надделее в 49 – тото Народно събрание  и най-после да има редовно правителство, което да заработи в полза на хората, и проблемите да започнат да се решават един по един“.

 

 

 

Вижте още

Лазорровден е! Честит празник на имениците!

Лазаровден е християнски празник, посветен на Лазар от Витания и неговото чудотворно възкресение от Иисус …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.