неделя , 28 април 2024

„Асарел” участва в Деня на кариерното развитие на МГУ “Св. Иван Рилски”

В мултифункционалната сграда ProAuto в София ДНЕС беше изключително вдъхновяващ ден за 140 студенти от Минно-геоложкия университет “Св. Иван Рилски”. Те имаха възможността да се запознаят с примера на топ мениджърите в минната индустрия.

Производственият директор на “Асарел-Медет” инж. Иван Чолаков им разказа за своя кариерен път в компанията и за възможностите, които има днес пред младите минни специалисти. На събитието присъстваха още директор “Ремонтни дейности” инж. Илия Добрев и Бисерка Янева, директор “Човешки ресурси” в компанията.

За своето кариерно развитие пред младежите говориха още изпълнителният директор на “Елаците мед” инж. Драгомир Драганов, инж. Цветомир Велков – генерален мениджър на “Дънди Прешъс Металс Челопеч”, и инж. Любомир Хайнов – генерален мениджър на “Дънди Прешъс Металс Крумовград”.

“Какви са автоматизираните процеси в “Асарел” и “Каква е реализацията на студентите от специалност “Електроенергетика” – това бяха първите въпроси, на които инж. Иван Чолаков даде отговори. Младежите бяха още по-любопитни, когато получиха информация за стажантската ни програма от Стоян Боев, експерт “Обучение и квалификация”, който ги очакваше на фирмения ни щанд.

ИЗТОЧНИК и СНИМКИ: Фейсбук страницата на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

Обучителна визита в Норвегия по проекта „Активни граждани за енергийно независими общини”

От 17 до 20 април заместник-кметът на община Панагюрище инж.Стоян Бодуров е на обучителна визита …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.