четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини
Част от коледната украса на площад "Проф.Лъъчезар Цоцорков"" СНИМКА: Фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

Коледни светлини блестят на много места в Панагюрище

На 1 декември на площад „20-ти април“ в Панагюрище с празнична програма бяха запалени светлините на коледно-новогодишната украса.

Магията на коледното настроение се усети още с първото изпълнение на хор „Децата на Панагюрище“. В хора са 150 деца, възпитаници на учителите Стефка Стефанова, Даринка Стефанова-Калпакова, Мирела Славова-Джунова, Иван Иванов и Донна Трошанова.

Усещането за празник, което завладя всички присъстващи, подсилиха  Денс- формация „Олимпея“ с танца „Коледна закачка“ и ръководител Мариета Попадийна;  Надежда Ковачева с изпълнението на песента „O, Holy Night” и ръководители Нона Немигенчева и Пепа Филина; мажоретният състав към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище с танца „Коледна магия“ с хореограф Елеонора Найденова.

Панагюрище. Борислав Борисов – Боби Шоу допълни празничната атмосфера на площада със забавни игри и фокуси.

За запалването на коледно-новогодишната украса в Панагюрище пристигна и Дядо Коледа с едно от джуджета си и неговите приятели – леденият човек и големият полярен мечок. Всички участници в програмата получиха коледни подаръци от Община Панагюрище

ИЗТОЧНИК И част от СНИМКИТЕ: Сайт на Община Панагюрище

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.