четвъртък , 23 май 2024
Водещи новини

Тенисистите на ТК “Панагюрище“ са втори отборно на Държавното за Южна България

Състезателите на ТК „Панагюрище“ се представиха достойно на провелото се на 19 и 20 ноември държавно първенство по тенис на маса на Южна България – лично и отборно, за момчета и момичета до 13 години.

Момчетата на ТК „Панагюрище“ постигнаха отличен резултат, класирайки се на 2 място отборно. Момичетата се класираха на 6 място. По здравословни и други причини отсъстваха почти всички основни състезателки от тима . Най-малките, които все още не са достатъчно подготвени и нямат никакъв опит, също играха достойно.

  В индивидуалното първенство четвъртокласникът Димитър Димитров записа няколко победи и стигна до четвърт финал, който загуби с 3:2 от най-добрия играч на „Родопи“ Момчилград и се класира за финала на България. Илия Зубев,който също е в 4 клас, стигна до 11 място, което ще му позволи да играе квалификация за финала. Останалите състезатели бяха:Александър Петров, Ивет Загорска, Йоана Чамова, Ивена Йонкова и Ния Вутова.

 

Вижте още

Иван Хърков получава званието „Почетен гражданин на Панагюрище“. Връчват му го на сесия на 21 май

На  21.05.2024 г. от 17 :00 часа Общински съвет – Панагюрище ще проведе редовно заседание при …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.