Тенисистите на ТК “Панагюрище“ са втори отборно на Държавното за Южна България

Състезателите на ТК „Панагюрище“ се представиха достойно на провелото се на 19 и 20 ноември държавно първенство по тенис на маса на Южна България – лично и отборно, за момчета и момичета до 13 години.

Момчетата на ТК „Панагюрище“ постигнаха отличен резултат, класирайки се на 2 място отборно. Момичетата се класираха на 6 място. По здравословни и други причини отсъстваха почти всички основни състезателки от тима . Най-малките, които все още не са достатъчно подготвени и нямат никакъв опит, също играха достойно.

  В индивидуалното първенство четвъртокласникът Димитър Димитров записа няколко победи и стигна до четвърт финал, който загуби с 3:2 от най-добрия играч на „Родопи“ Момчилград и се класира за финала на България. Илия Зубев,който също е в 4 клас, стигна до 11 място, което ще му позволи да играе квалификация за финала. Останалите състезатели бяха:Александър Петров, Ивет Загорска, Йоана Чамова, Ивена Йонкова и Ния Вутова.

 

Вижте още

Прошка моля, прошка давам

Днес е Сирни заговезни – Ден на всеобщо опрощение. Празникът поставя началото на най-продължителния пост през …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.