събота , 20 април 2024
Семейство Ралчеви: отляво надясно Николай, Васил, Мария, Елена, Веселина

„Ина трейд“ ООД е най-бързоразвиващата се фирма в област Пазарджик

Панагюрската фирма „Ина трейд“ ООД, създадена през 2017 г., вече продава козметични продукти на милион клиенти в 25 страни. В класацията на „Гепард“ компанията „Ина трейд ООД, чийто собственици са Васил /94%/, Елена /5%/ и Мария /1%/ РАЛЧЕВИ, е сред 100-те най-динамично растящите малки и средни компании в България. През изминалата финансова година те са успели да постигнат забележителните 26,17 % средна норма на печалба, или с други думи, за всеки лев приходи са реализирали 26,17 стотинки печалба, показват данните от класацията „Гепард“.
От 100-те фирми в класацията „Ина трейд“ ООД е на 38-мо място в страната и на ПЪРВО МЯСТО в област Пазарджик, пише „Капитал“. Ръстът на приходите 2021/2020 г. е  195.37%. През 2020 г.  приходите са били 3,522 млн лв, а през 2021 те са 10,403 млн лв.

 ПРОГНОЗИТЕ са, че през 2022 г. „Ина трейд“ ще постигне оборот от 20 млн. лева. В момента компанията е на крачка от навлизане на  пазарите в САЩ, Канада и Австралия.

За да попадне в класацията, една компания трябва да отбелязва ръст на своите приходи в две поредни години, да отговаря с приходите си от 2021 г. на определението за малки и средни предприятия (не микро-), заложено в закона – между 3.9 млн. лв. и 97.5 млн. лв. приходи; да бъде частна собственост; да не е финансово, здравно или хазартно дружество.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
* Класацията работи с данни за приходите, без да включва приходи от финансирания, увеличение на запасите, разходи за придобиване на активи по стопански начин.

Вижте още

В Националния конкурс на революционно слово „Оборище- факел на свободата“ участваха 200 човека

На 13 април в с.Оборище, Панагюрска община, се проведе IX-ото издание на Националния конкурс за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.