четвъртък , 25 април 2024
Председателят на ВК "Пан волей" инж.Стоян Василев нграждава отборите СНИМКАТА е от есбук профила на треньора Росица Ангелкова

Турнирът по волейбол за момичета в памет на инж.Тодор Стоицев премина с много емоции

Поредното четвърто издание на Турнира по волейбол за момичета в памет на инж.Тодор Стоицев се проведе тази неделя в зала „Арена Асарел“.  Организатор на събитието, което бе част от проекта „Панагюрище – Европейски град на спорта“, и тази година беше ВК „Пан Волей“. Отбори от Панагюрище, Тополово, Етрополе се включчиха в турнира, на който присъства и Георги Стоицев, син на покойния инж.Т.Стоицев. 

След драматични мачове победител стана тимът на домакините от ВК „Пан волей“. Всички участници получиха фланелки и медали, а трите отбора и плакети. Финансова подкрепа за организацията и провеждането на турнира оказаха Община Панагюрище, „Асарел-Медет“ АД и Лайънс клуб – Панагюрище, чийто член бе инж. Тодор Стоицев. Той бе един от основателите на „ОПТИКС“ АД и цялата му професионална биография бе свързана с развитието на оптиката в Панагюрище. Земният му път приключи през есента на 2018 г.

Членове на Лаънс клуб – Панагюрище и Лео клуб – Панагюрище след края на турнира СНИМКАТА е на в-к „Време 2001“

В организацията се включиха и членове на Лео клуб – Панагюрище, които също получиха медали от домакините. Участниците в събитието поздрави председателят на УС на ВК „Пан волей“ инж.Стоян Василев, който връчи и наградите.

Вижте още

Мария Бегова ще получи общинската награда“Любородие“

Общинската награда за краеведческа дейност „Любородие“ ще бъде връчена на 19 април 2024 година от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.