петък , 19 април 2024
СНИМКИТЕ са предоставени от Желязко Гагов

Златен медал, сребърен и бронзов донесоха таекуондистите от СК „ОДИН“

На 8 октомври се проведе традиционният детски турнир по таекуон-до за купа „Плевен“. Панагюрският клуб „ОДИН“ се представи с трима от състезателите си, които донесоха пълен комплект медали за града ни. В категория над 65 килограма при възраст 12-13 годишни Петър Костурков спечели шампионската титла на турнира.

Петър Костурков

Петър беше безапелационен и на финала отказа противника си само 20 секунди след началото на срещата.

В категория до 50 килограма при 10-11 годишните Иван Йончев се класира на второ място и се окичи със сребърния медал. Много атрактивно игра Иван Велев в категория до 45 килогарам при 12-13 годишните, като с уменията си получи одобрението на противници, треньори и съдии.

sdr

Иван стигна до полуфинал и се върна в Панагюрище с бронзово отличие. Главен съдия на турнира за купа „Плевен“ беше старши треньорът на Панагюрския клуб – Желязко Гагов.

Треньорският екип на клуба работи по подготовката на състезателите за участие в големия турнир България Оупън в Пловдив, както и за домакинството на „Турнир на приятелството“ , който е по инициативата „Панагюрище – Европейски град на спорта“, съобщи старши треньорът Желязко Гагов.

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.