сряда , 30 ноември 2022
Водещи новини
Изпълнителният директор на "Асарел-Медет" АД инж.Делчо Николов и областният управител Трендафил Величков СНИМКА: Фесбук страницата на "Асарел-Медет" АД

„Асарел-Медет“ АД получи благодарствен плакет от областния управител

Областният управител на Пазарджик Трендафил Величков връчи благодарствен плакет на изпълнителния директор на „Асарел-Медет“ инж. Делчо Николов за оказаната помощ при овладяването на пожарите край селата Лесичово – през юли, и Елшица – през месец август.
„Искам да благодаря на Вас и на всички Ваши работници и служители за изключителния принос, който имате за овладяването на огнената стихия. Истината е, че без вашата техника и денонощната работа на вашите момчета, трудно щяхме да се справим“, заяви областният управител. Той допълни, че е признателен на „Асарел“, че винаги се е отзовавал на призивите за помощ, без значение дали се касае за снежно, или огнено бедствие.
„Приемам този плакет като благодарност не към мен, а към целия екип на „Асарел-Медет“. Знайте, че винаги можете да разчитате на нас“, каза инж. Делчо Николов.
Общо 24 асарелци – огнеборци, булдозеристи, минни инженери, охранители и шофьори, участваха в потушаването на пожарите край селата Лесичово и Елшица. 
ИЗТОЧНИК: фейсбук страницата на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

„Асарел-Медет“АД дари средства за деца без родители и жени, пострадали от домашно насилие

„Асарел-Медет“АД подкрепи благотворителната вечер, организирана от Американската търговска камара в България по случай Деня на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.