вторник , 23 април 2024
Водещи новини
с.Каравелово след наводненията СНИМКАТА е от фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

Доброволци служители от държавната администрация в област Пазарджик ще помогнат на пострадалите от наводнението

Областният управител на област Пазарджик Трендафил Величков организира доброволческа акция на 16 септември /петък/ в подкрепа възстановяването на щетите върху инфраструктурата и домовете на гражданите в пострадалите от наводнение населени места в общините Марица и Карлово на територията на съседната област Пловдив. В акцията ще участват доброволци, служители от състава на структурите на държавната администрация на територията на област Пазарджик.

Сборният пункт за доброволците от град Пазарджик ще бъде в Областна администрация Пазарджик (паркинга), ул. „Екзарх Йосиф“ 2, в 8.00 часа на 16.09.2022 г. /петък/. Ще бъде осигурен транспорт до пострадалите от наводнението населени места.

Сборните пунктове на доброволците от общините в област Пазарджик ще бъдат определени от кметовете на общини, които ще осигурят и транспортирането им до пострадалите от наводнението населени места, в координация с Областна администрация – Пазарджик, съобщиха от пресцентъра й.

Вижте още

От 1 април е пожароопасен сезон в горските територии на област Пазарджик

Със своя заповед областният управител на Пазарджик Валентина Кайтазова определи за пожароопасен сезон в горските …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.