Водещи новини
Антоанета Цонева и "очи в очи" с хората на полето СНИМКАТА е предоставена от Предизборния щаб

Антоанета Цонева: Нищо не е по-ценно от срещите очи в очи с хората. „Хайде, направете го,“ казват те

Над 20 места в област Пазарджик посетиха Антоанета Цонева и кандидатите на „Демократична България“ в региона, като част от „Първия демократичен лъч“. Срещите на народния представител от 45-ия, 46-ия и 47-ия парламент с хората от региона се превърнаха в традиция, която трогва с докосващите истории и споделени моменти.  

Управлението има нужда от разум, затова и нашият предизборен слоган е такъв – „Довери се на разума“. Управлението трябва да бъде стабилно, изградено на разумни и устойчиви решения. Ние от „Демократична България“ търсим силата на хората, защото смятаме, че сме тези, които могат да осигурят това. Нужна ни е подкрепата им, за да можем да защитаваме дневния ред в интерес на хората, както и да имаме по-голяма тежест в следващия парламент, каза Цонева.

Искаме да стигнем до повече хора в целия район и да говорим с тях „очи в очи“, каза водачът на листата на „Демократична България“ на откриването на кампанията в област Пазарджик миналия петък и още на следващия ден, заедно с други кандидати,  започнаха обиколка в областта по „Първия демократичен лъч“, заложен в кампанията.

Антоанета Цонева, Александра Стеркова и Кристин Кроснаров на една от срещите в Стрелча
СНИМКАТА е предоставена от Предизборния щаб

От събота сутринта до тъмно в неделя кандидатите обиколиха около 30 населени места в областта, срещнаха се и разговаряха с десетки хора по улиците, на полето, в селските кръчми и на работните им места. Цонева сподели, че нищо не е по-ценно от тези обиколки и не е по-приземяващо от това да чуеш как решенията, които вземат в Парламента, променят реални животи на реални хора. „Как представляваш някого, ако не си готов да му стиснеш ръката или да посрещнеш очи в очи недоволството му,“ каза още тя и разказа за интересна среща

„Сутринта в неделя видяхме пет симпатични жени, които плевяха в землището на село Ивайло. Спряхме буса и минахме през калните лехи с домати, за да стигнем до тях. Бяха малко учудени и същевременно много благодарни, че искахме да чуем проблемите им, а най-младата – Диана, която работи в Германия и си беше дошла за малко, каза, че няма да си тръгне до изборите, за да гласува убедено с номер 25, защото никой друг, според нея, не би си създал неудобството да нагази в калното поле, за да се срещне с тях.“

Антоанета Цонева разказа за срещата си с Таня от магазин за цветя „Танита“ в Стрелча, която е била приятно изненадана от факта, че по предложение на  „Демократична България“ от 1-ви януари следващата година прагът за регистрация на ДДС става от 50 000 на 100 000 – нещо, което за нейния малък бизнес е много важно.

Антоанета Цонева очи в очи с представител на малкия бизнес в Стрелча СНИМКАТА е от Предизборния щаб

Защото малкият бизнес е гръбнакът на всяка успешна икономика, а българският предприемач трябва да бъде освободен от бюрократичната тежест и административната бумащина.

„В обиколките ни има и тежки въпроси,“ не скри Цонева. „Има и едно очакване – да има управление и стабилност. „Хайде, направете го“, казват хората“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вижте още

„ОПТИКС“ АД Ви поздравява с Великденските празници

„ОПТИКС“ АД Ви поздравява с Великденските празници! Нека чудото на Възкресението да изпълни домовете и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.