Старши комисар Иван Зеленков е новият директор на ОД на МВР-Пазарджик

Отново промяна в управлението на ОД на МВР – Пазарджик. За нов директор е назначен старши комисар Иван Зеленков. Той бе представен вчера пред ръководния състав от заместник-главния секретар на МВР – главен комисар Станимир Станев. Досегашният ръководител на полицията в Пазарджик – старши комисар Петко Шотлеков е преназначен на ръководна длъжност в РУ – Панагюрище, където преди около 15 месеца бе началник.  

Старши комисар Иван Зеленков е бил директор на ОДМВР – Перник, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР – Пазарджик. В системата на МВР е от 2002 г. като разузнавач в сектор „Криминална полиция“ при Първо Районно управление  в столицата. Преминал е през всички етапи на кариерата. Завършил е Военна академия „Г.С. Раковски“ в София и е магистър по национална сигурност и отбрана. Има и магистърска степен, придобита в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград. Роден е на 09.02.1973 г.  Женен, има две деца.

 

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.