сряда , 24 април 2024
Водещи новини
Областният управител на област Пазарджик Трендафил Величков /вляво/ СНИМКА: архив на oshtepan.com

Трендафил Величков връчи печата на РИК-Пазарджик на председателя й

Първата си среща с председателя на РИК – Пазарджик проведе днес областният управител Трендафил Величков. Той връчи печата на РИК Пазарджик за предстоящите избори за народни представители на 2 октомври 2022 г., на председателя на комисията Антони Върбев. С РЕШЕНИЕ № 1260-НС от 12 август 2022 г. на Централната избирателна комисия, Районна избирателна комисия в Тринадесети изборен район – Пазарджишки. встъпи в правомощията си от 13.08. 2022 г.

Областният управител Трендафил Величков пожела успешна и ползотворна работа на РИК Пазарджик в подготовката и провеждането на предстоящите избори и допълни, че областна администрация е осигурила технически и материално комисията, създадена е необходимата организация с община Пазарджик и „Информационно обслужване“ АД за обезпечаване работата на РИК Пазарджик. В областната администрация Пазарджик и във всички общини са формирани организационно-техническите екипи, които осъществяват подготовката на изборния процес в координация с администрацията на Министерски съвет. По указания на ЦИК вече тече и организацията на областно ниво за провеждане на демонстрационно гласуване в населените места.

РИК Пазарджик е в състав от 13 членове. Председател е Антони Върбев, зам.-председатели са Христина Ганчева и Васил Стефанов, секретар е Али Чешмеджиев, а членове са: Христо Вълков, Стефан Димитров, Янчо Дрянов, Боряна Дунгарова,          Лъчезар Минев, Виолета Ценова, Юсуф Мехмедов, Иванка Гатина, Атанас Петров.

Вижте още

Общински съвет – Панагюрище ще заседава на 27 март

Редовно заседание на Общински съвет – Панагюрище ще се проведе на   27.03.2024 год.  от 16.00 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.