Още 5 нарушения на движението по пътищата в област Пазарджик

Пет бързи производства са образувани спрямо водачи през уикенда. Това е станало в резултат на засилените проверки по пътищата, в които са включени служители от всички структури на ОДМВР-Пазарджик.

62-годишен мъж от Ветрен, 33-годишен от село Исперихово и жена на 38 години от Пазарджик са засечени зад волана на автомобилите си с концентрация на алкохол в диапазона между 1.44 и 2.17 промила.

41-годишен мъж от областния град управлявал «Мерцедес» под въздействието на наркотично вещество. Автопатрул от РУ-Пещера спрял за проверка «Ауди» с водач 28-годишен жител на баташкото село Фотиново. Той представил пред униформаните свидетелство за управление на МПС, издадено от Кралство Белгия. Полицаите обаче бързо установили, че документът е неистински. Проверките продължават както по натоварените главни пътища в региона, така и по малките и отдалечени населени места, инормират от пресццентъра на Областна дирекция на МВР- Пазарджик.  

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.