Орлин Горанов по време на честването на Деня на миньора през август 2018 СНИМКА: архив на oshtepan.com

Отлага се честването за Деня на миньора на 27 август

Планираният празничен концерт по случай Деня на миньора на 27 август в Панагюрски колонии се отменя заради въведените противоепидемични мерки в Пазарджишка област, съобщават от „Асарел-Медет“ АД на фейсбук страницата си.
Със Заповед №РД-01-316/26.07.2022 г. на директора на Регионалната здравна инспекция – Пазарджик, бяха въведени временни противоепидемични мерки и изискване за спазване на дистанция от 1,5 м, което е невъзможно да се осигури при масова проява с участието на хиляди хора. От 2 август т.г. Пазарджишка област вече е в червената зона по разпространение на COVID-19, поради което са възможни нови ограничения до оповестената дата на тържеството, уточняват от фирмата.
Благодарим на всичките близо 800 пенсионирани колеги от дружеството, които заявиха своето участие на празника и съжаляваме, че няма да можем да извием хоро всички заедно, пишат на страницата си организаторите на мащабния празник.
  Тази година раздаването на празничните пакети
за Деня на миньора ще е в ресторант „Фонтаните“ на спортна зала „Арена Асарел“ от 16 до 18 август от 8 до 18 часа.
ИЗТОЧНИК: фейсбук страницата на „Асарел-Медет“АД

Вижте още

СУБ  „Васил Левски”-  гр. Панагюрище почете паметта на майор-инженер Анатолий Полянков с поход „Непокорно смелите умират в полет”

„Всеки човек трябва да научи сам себе си какъв е смисълът на живота. Това не …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.