Младите спортни надежди на Панагюрище. СНИМКА: Фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

„Звезден клас“ от 236 деца и ученици получи своите отличия на тържествена церемония

Тържествената церемония за награждаване на „Звезден клас 2021“ се проведе в празнично украсената голяма зала на Театър дом-паметник на 5 юли. По традиция награди получиха деца и младежи, постигнали успехи в областите наука, изкуства и спорт през изминалата година. Успелите деца и ученици на Панагюрище поздрави кметът на общината Никола Белишки, а музикални поздрави отправиха Надежда Ковачева, Лора Куруджиева и Кристина Гочева.

За разлика от предишни години, когато награждаването започваше от постигналите успех в науката, сега първи на сцената бяха поканени младите спортни надежди.

Бисерка Янева, директор на Дирекция „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ АД

Имам привилегията да отлича шампионите в спорта. Радвам се, че това се случва именно в годината, в която Панагюрище беше избран за Европейски град на спорта. Това е едно забележително постижение, чието осъществяване беше подкрепено от нашата компания и от „Тракийски хотелиери. Това каза  директорът  „Човешки ресурси“ Бисерка Янева, която стана кръстник на отличените в спорта. Тя съобщи, че през настоящата година „Асарел-Медет“ АД утроява сумата, която Община Панагюрище осигурява за инициативите на местните спортни клубове като част от календара на Европейския град на спорта.

На децата и учениците, донеслит десетки медали от различни музикални конкурси, призовете връчи директорът на „Човешки ресурси“ в „Оптикс“ АД Даниел Даскалов.

Звездите от сферата на изкуствата

„Бъдете здрави, вярвайте в себе си, дерзайте и се борете“, пожела на талантите от област „Наука“ техническият директор на Оптикоелектрон Груп” АД Мирослав Васев Той поздрави родителите и учителите им и подчерта, че бъдещето на Панагюрище е в тези деца.
Отличените деца и ученици от „Звезден клас 2021” получиха медали, а техните ръководители плакети.
Проектът „Звезден клас” тази година се реализира с финансовата подкрепа на „Асарел Медет“ АД, „Оптикс“ АД и „Оптикоелектрон Груп“ АД.

Звездите от област „Наука“, техните ръководители и Мирослав Васев

 

 

 

 

 

 

 

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.