Малки и големи ще играят волейбол в Панагюрище по проекта „Среща на поколенията“

Интересно спортно събитие организира ВК „Пан волей“ тази събота, 11 юни. То е проект, финансиран по Общинската програма „Панагюрище – европейски град на спорта“. Целта на проекта, озаглавен „Среща на поколенията“, е да се съберат всички спортисти, минали през редиците на ВК „Пан волей“ от неговото основаване през 2013 година и да се покаже, че привърженицие на тази колективна спортан игра се увеличават. 

На 11 юни в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище ще се състезават четири отбора: отбор ученици; отбор студенти; отбор баба, дядо и внуче; отбор мъже над 40 години. Играта ще е всеки срещу всеки, което като замисъл за краен резултат ще е забавление и много положителни емоции. Росица Ангелкова, един от треньорите на ВК „Пан волей“, издаде, че за всички участници са подсигурени награди. Събитието ще започне в 10.00 часа, а ще бъде официално открито в 10:30 часа от зам.-кмета на Община Панагюрище Галина Матанова.

 

Вижте още

Проведе се третото издание на „България – една безсмъртна песен“

На сцената на читалище “Виделина-1865“ в Панагюрище   на 18 юни се проведе третото издание на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.