На държавния финал юношите и девойките младша възраст на ТК „Панагюрище“ се представиха отлично – отборно и лично

От 5 до 8 май Тенис клуб „Панагюрище” бе домакин на Държавния финал за младша възраст

момичета и момчета – лично и отборно. Състезанието се проведе при отлични условия в зала „Арена- Асарел“.
Младите надежди на ТК „Панагюрище” за пореден път показаха класа, отлична подготовка, борбеност и себераздаване.
Момчетата завоюваха в отборната надпревара бронзови медали. В първенството участваха 8-те най-добри отбори определени от шампионата на Южна и Северна България.Момчетата постигнаха победи над отборите на „Родопи“ Момчилград и с 3:2 и „Дунав“ Русе също с 3:2.Това бяха най-сериозните конкуренти по пътя за медалите.
В крайното класиране шампион стана отбора на „Марек-Дигеста“ гр. Дупница,сребърни медалисти отбора на „Комфорт“ Варна и бронза бе за нас и „Тетрон „Плевен.
Състава на Панагюрския отбор : Георги Бойчев,Станислав Метанов, Йордан Генов, Георги Тодореев, Матея Генов , Димитър Димитров и Алрксандър Раленеков.
При момичетата отбора ни не се класира за финалите. За сметка на това Ема Накова (10 г.) и Ради Захариева(9 г.) направиха отлично впечатление и се наредиха между првите 32.
При момчетата Георги Бойчев се класира 5-8 място лично и на двойки.Йордан Генов и Станислав Метанов се наредиха 9-16 място лично и двойки, както и Георги Тодореев и Матея Генов.Димитър Димитров (10 г. ) се нареди между 17-32 място.
В първенството участие взеха около 70 момчета и 50 момичета .
Клубното ръководство изказва благодарност на състезателите на треньора Борис Влахов, както и специални поздравления на съдийското ръководство в състав: Десислава Ботева, Каролина Лилова и Нелина Петришка
Благодарност и на управителя на зала „Арена- Асарел“ за предоставените отлични условия, както и на работниците и служителите в нея за добре свършената работа по подготовката на залата.

Вижте още

Волейболният турнир „Тодор Стоицев“ се проведе днес в Панагюрище

Днес Волейболен клуб „ПАН ВОЛЕЙ“ бе домакин на организирания от него  традиционен турнир по волейбол …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.