На 21 и 23 юли Дирекция „Бюро по труда“ – Панагюрище организира среща с работодатели и търсещи работа, за да разясни новите антикризисни мерки

Агенцията по заетостта организира
Национална информационна кампания
НА открито за бизнеса
„Новите мерки по Ваша мярка

В дните 21 юли (вторник) и 23 юли (четвъртък) 2020 г., служителите на Дирекция „Бюро по труда”-Панагюрище ще посрещнат работодатели и търсещи работа лица на открито от 10:00 ч. до 14:00 ч. на ул. „Д-р. Лонг” № 3 / пред сградата/.
Експертите ще бъдат на разположение на представителите на бизнеса,
за да отговорят на техните въпроси за новите антикризисни мерки, които предлага Агенцията във връзка с пакета ЗАЕТОСТ х 3, чиято цел е бърза и оперативна подкрепа за бизнеса в условията на ограничения, наложени с въведената извънредна обстановка по повод разпространението на COVID-19:
·         Проект „Заетост за теб” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020”, предоставящ подкрепа за реинтеграция в заетост на безработните лица, останали без работа вследствие от възникналата пандемия и разпространението на коронавируса COVID – 19;
·         Проект „КРАТКОСРОЧНА ПОДКРЕПА ЗА ЗАЕТОСТ В ОТГОВОР НА ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020”, предоставящ подкрепа в сферата на транспорта и туризма;
·         стартиралата на 15.07.2020 г. мярка с нов дизайн 60/40Процедурата за кандидатстване на работодатели за изплащане на средства за запазване на заетостта по реда на ПМС 151/03.07.2020 г.
Търсещите работа лица и работодателите, засегнати от кризата, ще получат изчерпателна информация за услугите, които предлагат бюрата по труда, заедно с различните актуални възможности за финансово подпомагане на дейността им. Така те ще бъдат максимално улеснени в избора на точната мярка и точният подход за бързо възстановяване. Експертите от бюрото по труда ще бъдат готови да отговарят на въпроси, да консултират и да дават насоки, за да могат възможно най-голям брой представители на бизнеса и търсещи работа да се възползват от подкрепата на държавата.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Вижте още

На 25 април преди 15 е подписан Договорът за присъединяване на България към ЕС

На 13 април 2005 г. Европейският парламент одобрява подписването на присъединителните договори за България и Румъния, 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.