четвъртък , 25 април 2024
Водещи новини

Тимът на 13-годишните волейболистки на „Пан волей“ се класира за държавните финали

Днес в зала „Лаута“ в гр. Пловдив се проведе заключителният турнир по волейбол за момичета до 13 г. в регион Тракия.

Двубоите се проведоха без публика и в тях участва и тимът на ВК „Пан волей”- Панагюрище.
След загуба с 0:2 гейма от отбора на „Родопа“, Смолян, и победа с 2:0 (25:19, 25:5) над отбора на “ Хебър“, Пазарджик, нашите момичета за първи път в историята на клуба се класираха за финалите на Държавното първенство по волейбол за тази възраст. Те ще се проведат последната седмица на септември.
След кратка почивка ще заппочне подготовката за предстоящите финали, съобщи в социалните мрежи един от треньорите на панагюрския тим г-жа Росица Ангелкова.
Тя благодари за подкрепата от страна на родителите, които с разбиране са отлагали няколко пъти отпуските и почивките си, за да предоставят възможност момичетата да тренират.
Г-жа Ангелкова благодари и на колежката си Надка Даньова за всеотдайните часове, пренарани в залата, и на председателя на Управителния съвет на ВК „Пан волей“ Стоян Василев г- н Стоян Василев за спокойствието и увереността му във възможностите на отбора.


Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.