Водещи новини

ВрИД кметът на Стрелча назначи за свой заместник бившия си началник Стойно Чачов

 

Днес ВрИД кметът на община Стрелча г-жа Н.Фингарова е представила пред общинарите своя заместник Стойно Чачов,

разбра неофициално oshtepan.com. Това е станало малко след 17 часа.
Официално г-н Чачов се похвали с новата си длъжност във фейсбук профила си.
Доста любопитно е това неистово желание да се върнеш там, откъдето съдът те е отстранил поради неспазване на законодателството Няма значение дали нарушението е поради непознаване на законите в България, поради безхаберие или поради прекомерно високомерие и самозабрава. Заради подобни случаи като стрелчанския народът е възприел политиката не само като мръсна дума, а и като сфера, където моралът отсъства и пада келепир.
Интересно е и управленското поведение на г-жа Фингарова в качеството й на ВрИД кмет при условие, че наесен в Стрелча ще има частични местни избори. Но, както се казва, интересът клати феса. Знаейки, че г-н Чачов е назначил за свой заместник през 2016 г. именно г-жа Фингарова, повечето жители с аналитична мисъл в Стрелча бяха наясно, че и след отстраняването си от длъжност бившият кмет продължава да дирижира действията на местната изпълнителна власт. Самият той го потвърди публично в ефира на една национална телевизия, като упрекна членовете на ОИК и каза, че той си е кмет на община Стрелча.
Припомняме, че през декември 2019 г. г-н Чачов бе отстранен от длъжност от Общинската избирателна комисия, а след това и от съда на две инстанции, тъй като не беше спазил изискването на закона да не участва в управлението на търговски дружества, след като бъде законно избран за кмет.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.