понеделник , 13 май 2024
Водещи новини

Илчо Машев и Петко Димитров от Панагюрище спечелиха златни медали на първото онлайн държавно състезание по таекуон-до, а други двама одинци взеха сребърни

С над 260 участници се проведе първото онлайн държавно първенство по Таекуон-до ITF не само за България, но за Европа и света.

Състезателната дисциплина беше форма, като участниците бяха оценявани в реално време от 5-има съдии, подбрани от председателя на съдийскта комисия на федерацията Желязко Гагов. Изключително добро представяне направиха състезателите на СК „ОДИН“ – Панагюрище, като в турнирната част завършиха с два много ценни златни медала. Илчо Машев беше безапелационен при юношите с черни колани, а при мъжете златото взе Петко Димитров, който се завърна от Холандия

и след интензивни тренировки в условията на пандемия успя да демонстрира невероятен стил на игра.
Силвана Байкова се пребори за второто място при девойките с червени колани, а Николай Такучев взе среброто при децата със зелени.
Подготовката на първенството отне няколко седмици. За него беше подготвена самостоятелна състезателна платформа с оригинална визуализация и следване на жребий. След тази първа успешна проява на българската федерация по Таекуон-до ITF, към този начин на състезание и самата платформа проявиха интерес федерациите на Гърция, Русия, Германия, Южна Африка и много други страани коментира г-н Желязко Гагов.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.