понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

Младеж от Панагюрище прегази 57-годишен мъж, който почина

Панагюрец на 57 години почина в резултат на нелеп пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на ОДМР-Пазарджик.


Около 23.00ч. в сряда – 25 септември/ в РУ-Панагюрище
бил получен сигнал за пътен инцидент, при който бил прегазен мъж на кръстовище в града. Незабавно към мястото били насочени екипи на РУ-Панагюрище и Спешна помощ. Пострадалият 57-годишен П.П. от Панагюрище бил в тежко състояние и починал още по време на транспортирането му към болницата. 

Екип от разследващ полицай, криминалисти, пътни и охранителни полицаи започнали да разнищват случилото се. Станало ясно, че малко преди инцидента възникнала свада между две групи от мъже и младежи. Пострадалият П.П. бил в едната група и се обадил на сина си, за да доведе още хора на помощ. Младежите се качили на лек автомобил „Ауди“, управляван от 18-годишния Р.К., жител на града. Водачът шофирал с несъобразена скорост в района, където станало сбиването, и на кръстовище с тясна улица в тъмнината не видял лежащия на пътя П.П. Автомобилът преминал през мъжа, в резултат на което той починал. Тийнейджърът, който имал от скоро свидетелство за управление на МПС, се уплашил, изоставил автомобила на черен път и се укрил. Малко по-късно осъзнал случилото се и сам отишъл в сградата на РУ-Панагюрище. Той е задържан за срок от 24 часа, а за случилото се незабавно е уведомена прокуратурата.
Установена е самоличността на всички, участвали в скандала и сбиването, за да се изясни в пълнота създалата се ситуация.
Трупът е откаран за аутопсия в „Съдебна медицина“-Пазарджик за аутопсия. По случая се води досъдебно производство под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик, съобщиха от прес
центъра на ОДМВР- Пазарджик.
Според неофициална информация младежът и починалият мъж са били в роднински връзки, което прави случая още по-нелеп.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.