Водещи новини

„Капитан Марвел“ е най-новото заглавие в кино „Модерен театър“ тази седмица

С анимацията СНЕЖНАТА КРАЛИЦА: ОГЛЕДАЛНОТО ЦАРСТВО– 3D премиера, започва филмовата седмица в Панагюрище.

Държава:Русия
Дата: 06.03.2019 г. (сряда) – 17,15 часа
Дата:10.03.2019 г. (неделя) – 16,30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Всеки в семейството на Герда е магьосник, но тя няма никакви вълшебни сили. Това е причината да смята себе си за напълно безполезна и ненужна.Могъщият крал Харолд e човек на науката, който едва не изгубил сина си заради злата Снежна кралица. Той е твърдо решен да се отърве от всички магьосници и да изкорени магията от света. Кралят измисля подла лъжа, с която успява да подмами всички, които притежават дарба, и ги превежда през магически портал в Огледалното царство.Порталът е еднопосочен и така никой от магьосниците не е способен да се върне обратно без помощ отвън. А в Огледалното царство е заточена Снежната кралица, която властва там еднолично.Тя и магьосниците трябва да сключат примирие, за да намерят начин да се свържат с единствения човек на света, който може да ги освободи – Герда.Така младото момиче, с помощта на своите верни приятели, трябва да се изправи срещу могъщия крал и да го победи в една на пръв поглед предречена битка. На помощ на Герда идват и неочаквани съюзници. Защото „понякога да се довериш на бивш враг е единственият начин да победиш“. И не на последно място на помощ идва най-могъщата магия на света, която Герда владее до съвършенство – силата на обичта.
 
Комедията „ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ЗНАЕШ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ“, 
 2D премиера, е другото заглавие тази седмица
Държава: САЩ
В ролите: Салма Хайек, Алек Болдуин, Бриджит Мойнахан, Джо Манганиело, Оливия Лукарди
Дата:06.03.2019г. (сряда) – 19,15 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
Във „Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си“ Франк (Алек Болдуин) и Нанси (Салма Хайек) тъкмо за изпратили единственото си дете да учи в престижен колеж, вследствие на което финансите им са се стопили заплашително. За да продължат да се вписват подобаващо в богаташката среда на тузарския квартал, в който живеят, им се налага да прибегнат до крайности, за да скрият обедняването си.Двамата замислят привидно хитър план – да отдават под наем къщата на съседа си, докато той е на почивка за няколко месеца, но идеята им се проваля с гръм и трясък, когато биват отвлечени по погрешка. В крайна сметка, Франк и Нанси са принудени да се изправят лице в лице с жестоката действителност…

Фантастичният екшън „КАПИТАН МАРВЕЛ“ 
3D премиера, е най-новото заглавие
Държава: САЩ
В ролите: Анет Бенинг, Джема Чан, Кларк Грег, Лий Пейс, Джимон Хонсу, Джуд Лоу, Бри Ларсън, Самюел Л. Джаксън, Бен Менделсон, Алдженис Перес Сото
Дата:08.03.2019 г. (петък) – 19,00 часа
Дата:10.03.2019 г. (неделя) –  19,00 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Ситуиран през 90-те години на миналия век, Капитан Марвел е съвсем ново приключение от невиждан досега период от филмовата вселена на Марвел. Историята следва пилота Карол Данвърс, която се превръща в един от най-могъщите герои във Вселената. Когато галактическа война между две извънземни раси стига до Земята, Данвърс и малка група извънземи се оказват в центъра на водовъртежа от събития.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.