Водещи новини

Какво ново в кино „Модерен театър“? Ако се интересувате, вижте афиша му!

Трилърът „СТУДЕНО ОТМЪЩЕНИЕ“ – 2D премиера, ще е първата прожекция тази седмица в кино „Модерен театър“

Държава: Великобритания
 В ролите: Джон Доман, Алекс Паунович, Раул Трухио, Джулия Джоунс, Доменик Ломбардози, Уилям Форсайт, Том Бейтман, Ейми Росъм, Лора Дърн, Лиам Нийсън, Бен Холингсуотг, Емили Мадисън, Натаниел Арканд
Дата:27.02.2019 г. (сряда) – 18,45 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
Новият филм е римейк на норвежки трилър, в който главната роля изпълнява Стелан Скарсгард. Сега Нийсън е негов заместник и играе обикновения шофьор на снегорин Нилс Коксман, чийто спокоен живот с любяща съпруга (Лора Дърн) остава в миналото, след като синът му е открит мъртъв в резултат на свръхдоза. Поне такава е официалната версия, но за баща му това е достатъчен повод да проведе собствено разследване. Така Нилс достига до следите на могъщия наркодилър Викинг (Том Бейтман).
Сътрудниците на Викинг започват да намаляват един по един, след появата на разгневения баща. Нилс е безмилостен и докато се разправя с всички виновни за смъртта на сина му, труповете около него стремглаво нарастват.
 
„СНЕЖНАТА КРАЛИЦА: ОГЛЕДАЛНОТО ЦАРСТВО“ – 3D премиера
Жанр: Анимация, Приключенски, Комедия
Държава:Русия
Дата: 03.03.2019 г. (неделя) –16,30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Всеки в семейството на Герда е магьосник, но тя няма никакви вълшебни сили. Това е причината да смята себе си за напълно безполезна и ненужна.Могъщият крал Харолд e човек на науката, който едва не изгубил сина си заради злата Снежна кралица. Той е твърдо решен да се отърве от всички магьосници и да изкорени магията от света. Кралят измисля подла лъжа, с която успява да подмами всички, които притежават дарба, и ги превежда през магически портал в Огледалното царство.Порталът е еднопосочен и така никой от магьосниците не е способен да се върне обратно без помощ отвън. А в Огледалното царство е заточена Снежната кралица, която властва там еднолично.Тя и магьосниците трябва да сключат примирие, за да намерят начин да се свържат с единствения човек на света, който може да ги освободи – Герда.Така младото момиче, с помощта на своите верни приятели, трябва да се изправи срещу могъщия крал и да го победи в една на пръв поглед предречена битка. На помощ на Герда идват и неочаквани съюзници. Защото „понякога да се довериш на бивш враг е единственият начин да победиш“. И не на последно място на помощ идва най-могъщата магия на света, която Герда владее до съвършенство – силата на обичта.

„ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ЗНАЕШ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ“2D премиера

Жанр: Комедия
Държава: САЩ
В ролите: Салма Хайек, Алек Болдуин, Бриджит Мойнахан, Джо Манганиело, Оливия Лукарди
Дата:03.03.2019г. (неделя) –  19,00 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
Във „Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си“ Франк (Алек Болдуин) и Нанси (Салма Хайек) тъкмо за изпратили единственото си дете да учи в престижен колеж, вследствие на което финансите им са се стопили заплашително. За да продължат да се вписват подобаващо в богаташката среда на тузарския квартал, в който живеят, им се налага да прибегнат до крайности, за да скрият обедняването си.Двамата замислят привидно хитър план – да отдават под наем къщата на съседа си, докато той е на почивка за няколко месеца, но идеята им се проваля с гръм и трясък, когато биват отвлечени по погрешка. В крайна сметка, Франк и Нанси са принудени да се изправят лице в лице с жестоката действителност…

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.