Водещи новини

След посещения на 3866 адреса в образователните институции в област Пазарджик са върнати 158 деца и ученици

По данни на РУО- Пазарджик на територията на областта екипите за обхват са извършили посещения на 3866 адреса. 

В резултат на съвместната работа на институциите от началото на учебната година 158 деца и ученици с постоянен адрес в област Пазарджик са върнати в образователната система, като 131 от тях са записани в учебни заведения на територията на областта. Общо 136 са случаите, по които работят експертите на РДСП – Пазарджик за превенция от отпадане от училище и връщане на децата в образователните институции, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация – Пазарджик.
            В екипите за обхват в област Пазарджик са включени 459 учители и директори от училища, 140 учители и директори от детски градини, 109 представители на общински администрации, 57 представители на Областна дирекция на МВР – Пазарджик, 57 представители на РДСП-Пазарджик, 34 кметове на населени места. Тези данни бяха изнесени на работната среща на 21 януари, проведе заместник-областният управител Йордан Кожухаров с представители на институции и общински администрации, изпълняващи дейности по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.