Водещи новини

Учители от СУ „Нешо Бончев“ са в Ирландия по проекта „ТИМ – Технологии и Иновативни Методи“ по програма „Еразъм+“

Силвия Бобекова и Антонина Футекова, гимназиални учители по английски език в СУ „Нешо Бончев” – Панагюрище, от 14 до 31 юли са в Ирландия по първата планувана дейност 

от европейския проект „ТИМ – Технологии и Иновативни Методи“ по програма Еразъм+, КД1, секция „Училищно образование“.Стойността на проекта е 29 524 евро и изпълнението му започна на 1 юли. Учителитеот СУ „Нешо Бончев” ще се включват в разнородни дейности в продължение на 15 месеца – до 30.09.2019. 
Те ще участват в 3 дейности с цел повишаване качеството на образование в училището, като ще посетят следните водещи европейски институции, от които ще заимстват добри идеи:
1.     Alpha College of English – Превръщане на училищата в подходящи за бъдещето на децата на 21-ви век, предназначен за гимназиални учители по английски език;

2.     Europass – Уеб решения за класната стая – 3 учители от различни образователни степени и директор;
3.     Euneos – Образование във Финландия и Естония – оригинални най-добри практики образователни практики – Бенчмаркинг, там ще ходят директор и учители новатори.
Учителите, които участват в реализирането на проекта, ще организират 3 вътрешни квалификации и една конференция, на която ще споделят добри европейски практики, които да се прилагат и у нас, с цел превръщане на училищата в подходящи за бъдещето на децата на 21-ви век.

Вижте още

Днес църката почита Св. Сава Освещени

Православната църква посвещава 5-ти декември на светеца Св. Сава Освещени, построил в края на живота …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.