четвъртък , 23 май 2024
Водещи новини

Бончевци са горди със знанията си и ги демонстрираха в интердисциплинарен урок

„Ние сме горди бончевци“ беше девизът на интердисциплинарния урок СУ „Нешо Бончев“ в ІVа клас с класен ръководител Петра Пирдопска, който днес прикова вниманието

на ученици от ІІ клас, учители и няколко родители.
Преподавателите Петра Пирдопска, Ваня Манчорова, София Ганчева и Иван Иванов заедно с учениците учиха, пяха, представяха и обсъждаха на български и английски език важни въпроси – за опазването на природата и разделното събиране на отпадъци, за красотата на българските планини и гордостта да си ученик в СУ „Нешо Бончев“, за значението на здравословното хранене и положителния поглед на света. Оказа се, че рапът е стил, който е важен за възпитаването на гражданско съзнание, особено когато създателите му са хора с високи ценности. С добро настроение, в състезателен дух и много любознателност учениците преговориха важни раздели от предметите околен свят, човекът и природата, музика и английски език. Те надградиха и усъвършенстваха уменията за работа в екип, превод, работа с речник, ползване на различни информационни източници.
Източник: СУ Нешо Бончев“

Вижте още

Таксата за за битови отпадъци се запазва

С грижа за жителите на община Панагюрище и бизнеса в нея, Общинска администрация внесе предложение …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.