И Община Панагюрище участва в туристическото изложение „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО“

Последната година беше изключително плодотворна за българския туризъм,

отбеляза министър-председателят Огнян Герджиков на 15 февруари по време на откриването на най-голямото туристическо изложение у нас „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО“.
На форума в София са представени над 350 туристически компании и повече от 40 общини, сред които и община Панагюрище. Тя отново се представя като част от щанда на Министерството на туризма в Република България, а не със самостоятелен щанд.
С книжка, включваща всички международни, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали Община Панагюрище  представя културния календар за 2017 година, а с част от историческото наследство на общината посетителите на изложението могат да се запознаят от други рекламни материали.
Премиерът Герджиков подчерта при откриването на туристическата борса, че през изминалата година страната ни е била посетена от над 8 милиона чужди туристи, а приходите от международен туризъм надхвърлят 6 млрд. лв. Според министър-председателя тези резултати се дължат на първо място на прекрасната природа на България и на това, че все повече знаем как да оползотворяваме природните дадености.
Международното туристическо изложение“ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО/ в София е до 17 февруари.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.