неделя , 28 април 2024

Конкурси за най-добро вино и благотворителна инициатива на Ротаракт ще има на 14 февруари в общината

С няколко инициативи, посветени на празника на виното и любовта, ще бъде отбелязан 14 февруари в Панагюрска община.

 
В две от читалищата в общината ще има конкурси за най-добро вино.
В село Бъта с подкрепата на Кметството читалище „Никола Вапцаров – 1927“ и тази година организира „Вечер на виното и любовта“. Тя ще се проведе на 14 февруари  в кафе „Мая“ от 18.00 часа, като конкурсът за най-добро бътовско вино е и за червен, и за бял еликсир.Доброто настроение ще продължи с художествена програма на самодейците от читалището.
По същото време в читалище „Св.Св.Кирил и Методий – 1912“ в село Оборище също ще има вечер, посветена на „Виното и любовта, любовта и виното“, на която ще бъде определен най-добрият винар.
В Панагюрище  на централния площад „20 Април“ Ротаракт клуб – Панагюрище съвместно с Интеракт клуб – Панагюрище организират
поредната си благотворителната инициатива за събиране на средства за купуване на рехабилитиращ стол за Дома за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ в града.
Благотворителната акция ще премине по мотото „Огън от любов“, като небето над Панагюрище бъде озарено от светещи еднометрови фенери.
Те ще се продават на място в една от дървените къщички на центъра
от 17:30 до 18:30 на стойност 10 лева за фенер.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.