Водещи новини

Студио “Вътрешната стая“ отвори врати – една топла емоция в пространството

Две психоложки – Дарина Дечева и Евгения Загорска – откриха Студио за психотерапия „Вътрешната стая“, което впечатлява с много изисканост, финес и уют.

Двете разказаха пред гостите си какво е било в основата на тяхното желание за чертаене на съвместна професионална пътека и как се е стигнало до усещането за взаимност и пълнота. Те посветиха в емоцията на „Вътрешната стая“ приятелите си и ги дариха със специално внимание, изпълнено с лъчезарие.
Студиото грее в оранжево и предразполага към спокойствие и лекота.
Много стил и любов Дарина Дечева и Евгения Загорска бяха вложили и в сладкишите, с които почерпиха и допълниха емоцията в пространството. Във всичко имаше код и послание за светлината в живота.
Позволете й да ви стопли, като смело прекрачите вратата на „ Вътрешната стая“, която се намира в многофункционалната зала „Арена Асарел“.
Телефоните за връзка са:
0889 867 114 – Дарина Дечева
0885 22 88 68 – Евгения Загорска


Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.