Водещи новини

Задържане под стража за 37-годишен мъж за наркотици

По искане на Районна прокуратура-Панагюрище съдът определи мярка за неотклонение

„задържане под стража“ спрямо Марин К., на 37 г. от гр. Панагюрище, привлечен като обвиняем за държане на високорискови наркотични вещества без надлежно разрешително – престъпление по чл.354а ал. 3 т. 1 от Наказателния кодекс. Това съобщиха днес днес от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.
До момента е установено, че на 25 март 2016 г.  в  Панагюрище  в жилище, обитавано от Марин К., както и при личен обиск, са били открити амфетамин с общо тегло от 53,98 грама, марихуана с общо тегло от 0,76 грама и хашиш с общо тегло от 0,05 грама.
Под ръководството на Районна прокуратура-Панагюрище продължават следствените действия по случая. Марин К. има предишни осъждания.Определението на Районен съд-Панагюрище за наложената мярка „задържане под стража“ спрямо Марин К. не е обжалвано пред възивната инстанция – Окръжен съд-Пазарджик и е влязло в сила.


Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.