четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Петък – Ден на търпението в СОУ „Нешо Бончев“

Близо две седмици всеки ден в СОУ „Нешо Бончев“ има поне по едно мероприятие, посветено на патрона на училището.

На 25 март ще бъдат връчени сертификатите на участниците в творческото писане на есе по английски език и ще има математическо състезание за VII клас „Мога – ще успея“. Като Ден на търпението е определен ден петък в богатата програма на бончевите празници, които започнаха на 18 март с открит урок „Рапсаке бау“ и кампания срещу насилието във всичките му форми.
На следващия ден възпитаници на СОУ „Нешо Бончев“ участваха в областния кръг на националното състезание по информационни технологии „1Т Знайко“, а на 21 март във фоайето на СОУ „Нешо Бончев“ бе открита изложбата „Моето училище“.
Световният ден на водата – 22 март, бе отбелязан с редица инициативи, сред които и силни емоции предизвика водната щафета.
Вълнуващо беше и гостуването на учениците от трите трети класа с класни ръководители Крушовска, Гаджева и Проданова на Женско дружество „Райна Княгиня“. Там децата изнесоха програма посветена на настъпващия празник Благовещение. Програмата беше изпъстрена с много емоции, песни, стихове и танци. Малките участници силно развълнуваха своите домакини с посланието си за доброто, без което не можем.
Днес изявите продължиха с Празник на буквите. Такъв ще има и утре, но в читалище „Виделина -1865“.
Състезание по информационни технологии „Творя и успявам“ и традиционната  футболна среща на поколенията са предвидени за 28 март.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.