Водещи новини

Карнавал по ноти имаше в ОШИ „Евгений Зумпалов“

Александра ДЮЛГЯРОВА
Тази вечер Камерната зала на Театър Дом-паметник бе озарена от усмивки и положителни емоции.
 

Възпитаници на Обединена  школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“ пяха, свириха на китара и цигулка. Около 30 малки и по-големи участниици показаха показаха, че талантът, танците и музиката са нещата, които ни отварят сърцата, които ни карат да се отдадем на емоция и да забравим за напрегнатото ежедневие. Сред участниците бяха Стивъни Джунова, Глория Щрангова, Стефани Шкодрева, Кристиан Дельовски, Светозара Крайчева,  Цветан Поибренски ,  „Усмивка … от усмивка всеки ще се сгрее… „сгряха се и душите в изпълнение  на песента в изпълнение на Нели Недкова.“  А на мен ми се играе “ песен , в изпълнение на Тимона Драгнова, “ Случаен дъжд“ – Грета Дечева, Катя Митова “ Италианска серенада“,Мария Ножделова „Песента на щурците“ Йорданка Димитрова.
Стела  Петришка  показа  не само певчески умения . Тя изпълни песента на легендите от група „Сигнал “ „В друго време в друг свят “  – цялата публика  беше в захлас, защото тя показа и добри умения по свирене на китара, Николай Дерменджиев изпълни „Давам всичко за теб“ .  Цялата публика  слуша в захлас изпълнението на 14-годишната София Манолова, която изпълни „Hello“ на английската поппевица Adele.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.