Водещи новини

Хандбалистките ни загубиха от „Бъки“, Габрово

handball women

Жените на Хандбален клуб „Панагюрище“ днес домакинстваха на първата среща от първия кръг от пролетния полусезон на „А“ РХГ.

Срещата бе срещу силния отбор на „Бъки“, Габрово, миналогодишен шампион. Панагюрки показаха спортен дух и хъс, но първото полувреме завърши в полза на ХК „Бъки“ с резултат 10:19. Първия гол нашите хандбалистки вкараха още в 4-ата минута в лицето на Стефка Цветанкова, която майсторски  записа 5 гола. Нейната сестра Петя Цветанкова я последва, макар и с по-малко попадения във вратата на габровки. Кунка Предьова и Елена Чолакова също  регистрираха голове. 
През второто полувреме панагюрки заиграха по-здраво в защита и успяха да намалят разликата, като мачът завърши при резултат 33:28 за „Бъки“.Тази загуба за Панагюрище е закономерна, с оглед на условията, при които се подготвя отборът на жените – в малката зала на стадион „Орчо Войвода“, на игрище с маломерни размери, коментира един от треньорите на ХК „Панагюрище“ Любка Карагьозова.
Ръководството на клуба благодари на „Оптикоелектрон Груп“ АД за помощта женският отбор да продължи в първенството.


Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.