Водещи новини

В дискусионен форум за програмен период 2014-2020г. са поканени всички кметове и председатели на общински съвети

Кметовете и председателите на общинските съвети от всички общини в страната са поканени за участие в дискусионния форум „Общините през програмен период 2014-2020”.

От Националното сдружение на общините в България (НСОРБ) очакват във форума да участват всички ключови за общините министри, които ще представят не само възможностите на европейските фондове, но и други актуални въпроси, които изискват обединяване усилията на централната и местна власт.
Форумът съвпада и с тематично заседание на Бюрото на Конгреса на местните и регионални власти в Европа – част от програмата на поетото от България председателство на Съвета на Европа. По този повод със специално обръщение към новите общински ръководства ще се обърне президента на КМРВЕ – една от най-авторитетните организации на местните власти на европейско ниво.
Заедно с дискусионната проява от НСОРБ ще отбележат рождения си ден – 11 декември. По време на официална вечеря е планирано да бъдат отличени хората и общините с най-голям принос към общата ни кауза.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.