Водещи новини

„Лабиринтът: В обгорените земи” – съботна прожекция в панагюрското кино

„Хитмен: Агент 47” е първият филм с прожекция в кино „Модерен театър” за седмицата.

Киноманите ще могат да се насладят на екшъна в сряда, 9 август, от 19.00 часа, цената на билетите е 5.00 лева.
Съботният афиш на панагюрското кино започва с 3D анимацията „Маймунджилъци” от 17.00 часа. Цените на билетите са 4.00 и 6.00 лева.
Прожекцията на „Лабиринтът: В обгорените земи” ще е от 19.30 часа на 12 септември, цената на билетите е 5.00 лева.
Филмът е по едноименния втори роман („The Scorch Trials”, 2010 г.) от поредицата „Лабиринтът” („The Maze Runner”) на американския писател Джеймс Дашнър, припомнят от kino.dir.bg.
След като се измъкват от лабиринта, глейдърите се изправят пред нови предизвикателства по откритите пътища в безлюден пейзаж, изпълнен с невъобразими препятствия. В тази, следваща глава на сагата, Томас (Дилан О’Браян) и приятелите му трябва да решат труден проблем: да намерят знаци, които да ги отведат до тайнствената, но мощна организация WCKD. Пътешествието им ги отвежда до Скорч – обгорената земя. След като се обединяват с хора от Съпротивата, глейдърите се захващат с превъзхождащите ги сили на WCKD и успяват да разгадаят шокиращите й планове за всички тях.
Първата част – „Лабиринтът: Невъзможно бягство” имаше премиера преди една година и регистрира сериозен успех, реализирайки приходи от 340 594 866 долара през 2014 година.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.