Водещи новини

Защото отговорите имат значение

И снощи част от  разговорите в Реформаторския блок са били около кандидатурите, за да се утвърди силна листа с авторитетни личности.

Част от кандидатите в нея вече са известни: Пламен Търкаланов – водач на листата, Пепа Филина, Стоян Христов, Веселина Зумпалова-Ралчева, Веска Барова, Пенка Пенева.
Връзката с избирателите ще се осъществява и чрез специално предназначена електронна страница, на която ще се предоставя информация за кандидатите от Реформаторския блок. На нея се очаква гражданите на община Панагюрище да заявяват  позиции и да задават въпроси, ЗАЩОТО ОТГОВОРИТЕ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ
На 28 август вечерта председателят на Предизборния щаб на реформаторите Ясен Христов е казал, че пред Блока стои отговорната задача да успее да мобилизира членовете и симпатизантите си за предстоящите местни избори.
Отново силен ще е акцентът върху мажоритарния избор, за да се избегне фаворизирането на партийни водачи на листи. Финансирането на кампанията ще се осъществява и с лични средства от кандидатите за кметове и съветници.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.