„Дивергенти 2: Бунтовници” – тази събота в панагюрското кино

С екшън комедията „Фокус” с Уил Смит започва тзаседмичната програма на кино „Модерен театър”.

Прожекцията на филма ще е на 25 март, сряда, от 18:45 часа, с цена на билетите от 5.00 лева.
Съботният афиш на панагюрското кино предвижда 3D анимацията „У дома” от 16.30 часа с цена на билетите от 4.00 лева и 6.00 лева.
Вторият филм на 28 март ще е „Дивергенти 2: Бунтовници”. В лентата Трис Прайър (Шайлийн Уудли) се изправя пред още по-сериозни опасности, търсейки съюзници и отговори на въпросите си сред развалините на един футуристичен Чикаго. Трис и Фор (Тио Джеймс) вече са бегълци, укриващи се от Джанин (носителката на „Оскар” Кейт Уинслет) – лидер на жадната за власт фракция на Ерудитите. В ожесточена надпревара с времето, двамата трябва да разберат в защита на какво е пожертвало живота си семейството на Трис и защо водачите на Ерудитите са готови на всичко, за да ги спрат. Преследвана от последиците от собствените си решения и отчаяно желаеща да защити онези, които обича, Трис се изправя пред поредица от на пръв поглед невъзможни за преодоляване предизвикателства по пътя си към разкриването на истината за миналото и, както се оказва, бъдещето на нейния свят.
Цената на билетите за втората част от поредицата „Дивергенти” е 5.00 лева, а началото на прожекцията ще е от 19.00 часа.
Автор на историята, върху която се градят филмите от поредицата „Дивергенти” е Вероника Рот. Трилогията ѝ носи световна известност, романите ѝ са преведени на близо 40 езици.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.