Водещи новини

Групата на панагюрци навършва първата си година

През февруари една от многобройните фейсбук групи, обединяваща хора на регионален принцип – Групата на панагюрци, навършва една година от създаването си.

Милен Мулешков, който е неин създател, сподели пред oshtepan.com, че първоначалните му очаквания били тя да е с около 150-200 участници. Към момента хората, които са се присъединили към нея, са 1170. Идеята е тя да бъде – Група за всички панагюрци, които искат да изразят мнение и позиция!!! Групата не е политическо настроена и е свободна на всеки!”, а за Милен е важно като администратор, че не се трият мнения.
Милен работи като фризьор, но има още много и различни интереси. Миналата година публикува клипа „Хитлер разбира за ситуацията в Панагюрище”, за който днес споделя – Година по-късно!…Still the same!” с над 7500 преглеждания в youtube.com. Според него младите хора нямат достатъчно активна гражданска позиция, а, когато все пак изразят мнение, – то е основно пред компютъра. Недоволни сме примерно от ремонтите, но никой не организира нищо – примерно протест в тази връзка, коментира  Милен.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.