Водещи новини

Премиерният „Джон Уик” е в киноафиша на „Модерен театър”

На 29 октомври, от 18.45 часа ще има прожекция на „Билет за отвъдното” с Лиам Нийсън в главната роля.

„Пчеличката Мая” ще има 3D прожекция на 1 ноември от 16.30 минути, с цена на билетите 4.00 и 6.00 лева.
Най-ново заглавие в киноафиша на панагюрския „Модерен театър” е „Джон Уик”, който ще има прожекция на 1 ноември от 19.00 часа с цена на билетите от 5.00 лева.
Ревюто на bTV Studios за лентата е: След внезапната смърт на любимата си съпруга, Джон Уик (Киану Рийвс) получава последен дар от нея – куче на име Дейзи и бележка, съдържаща една-единствена молба: да не забравя как да обича. Траурът на Джон е прекъснат, когато автомобилът му Бос Мустанг от 1969 година попада в полезрението на садистичния главорез Йосиф Тарасов (Алфи Алън). След като отказва да продаде колата си, Джон е посетен от Йосиф и момчетата му, които нахлуват в дома му, взимат ключовете за возилото и оставят собственика му в безсъзнание, а Дейзи – мъртъв. Без да съзнават, те просто са събудили един от най-свирепите убийци, раждали се някога…
Търсенето на откраднатия автомобил отвежда Джон до тайнствена и непозната за туристите част на Ню Йорк, овладяна от свръхсекретна престъпна общност, в която навремето самият той е бил най-лошият от всички. След като научава, че нападателят му е единственият син на негов бивш приятел и „колега” – безскрупулния шеф на руската мафия Виго Тарасов (Майкъл Никвист), Джон насочва всичките си сили и умения в една посока: отмъщение. Когато се разчува, че легендарният убиец е по следите на сина му, Виго обявява щедра награда за онзи, който успее да го ликвидира.
С истинска армия по петите си, Джон отново се превръща в безмилостната машина за убиване, всявала някога ужас в целия престъпен свят, и обявява открита война на Виго и армията му от наемници. Война, която може да доведе до гибелта и на двете враждуващи страни…

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.