понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

Седмица на „Заедно в час”

От днес в над 15 училища в столицата, София – област и Пловдив стартира Седмица на „Заедно в час“. В училищата работят млади специалисти, селектирани и подготвени за учители по програмата „Заедно в час”.

Инициативата, наречена „Седмица на „Заедно в час”, се реализира от едноименната фондация с цел да срещне бъдещите млади лидери с лица, които са примери за успели и реализирали потенциала си хора, и да даде на децата вяра в собствените им способности, независимо от произхода и социално-икономическата среда, в която живеят.
Звезди и представители на българския бизнес ще преподават свои ценни уроци  на учениците в 15-те избрани школа
Заедно с учителите на „Заедно в час“ в клас ще влязат телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян, ТВ водещият Ники Кънчев, шесткратния рали шампион Митко Илиев, водещите на „Здравей, България“ Христо Калоферов и Калина Крумова, актьорът Калин Сърменов и други известни лица от екрана и бизнеса.
Мисията на фондация „Заедно в час“ е да осигури достъп на всяко дете в България до качествено образование, като насърчава и подготвя способни и амбициозни млади хора да бъдат мотивиращи учители и лидери в нашата образователна система и общество.
Двама от тях са от началото на тази учебна година преподават в СОУ „Нешо Бончев“ – Панагюрище. Катя Гогова с методиката си мотивира панагюрските тийнейджъри да учат английски език, а Петя Желева – немски език. Журналист от в-к „Още ПЛАМ“ и сайта oshtepan.com имаше възможност да наблюдава по един час от уроците им.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.