понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

Катя Гогова – един от учителите по английски и немски в СОУ „Н.Бончев“ по програмата „Заедно в час“

От учебната 2014/2015 година Катя Гогова е един от 90-те учители  по програмата „Заедно в час“. Преподава английски и немски езици в СОУ „Нешо Бончев“.  

Като доброволец за повишаване  качеството на образование в училище, родената в Созопол Катя Гогова е била в Колумбия и Естония по една година. Работила е 2 години в Асоциацията за подпомагане на академичната общност в София.
Завършила е европеистика и социология в Софийския университет „Св.Климент Охридски“ , след това по програма „Еразъм“ 6 месеца учи в Берлин, Германия. Преди да дойде в СОУ „Нешо Бончев“, е придобила педагогическа правоспособност в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.
Споделя, че обича учителската професия, би искала да опознае по-отблизо образователната система в България, за да помогне за нейното подобряване, с каквото може. Цени отворените, креативни и нестандартно мислещи хора. Вярва, че българските ученици имат много качества и умения и могат да бъдат лидери.В нейните часове по английски в СОУ „Нешо Бончев“ цари взаимно уважение и доверие между учител-ученик. Активността, която проявяват учениците в часовете й, е мечта на всеки Учител с призвание за професията

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.