Труден старт във Висшата лига за СКТ „Панагюрище”

Първият кръг от Висшата лига по тенис на маса за мъже и жени се проведе в края на миналата седмица в курорт Албена.

 
Организаторите предложиха отлични условия за провеждането на състезанието, споделиха впечатленията си от спортен клуб по тенис „Панагюрище”. Родният отбор, съставен от панагюрките – Ненка Тушлекова, Нелина Петришка, Десислава Ботева и Каролина Лилова, които са бронзови медалистки през настоящата година, отново си поставиха висока цел през следващия сезон. Треньорското ръководство прави всичко възможно за поддържане на добрата форма на състезателите, подчертаха от „Панагюрище“, но още в началото на спортно-състезателната година, младите надежди Нелина Петришка и Десислава Ботева по здравословни проблеми, не можали да водят редовен тренировъчен процес и това ги извадило от нужната форма.
В резултат на това отбора постигна две победи срещу отбора на „Родопи” – Момчилград с 4:3 и „Чо“- Пловдив с 4:1 и две загуби от отборите на НСА – София с 4:0 и „Масов тенис“ – Пловдив с 3:4.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.